Nederlandse boek The Night Agent van Matthew Quirk

Heb jij The Night Agent op Netflix bekeken? Dan weet je al dat dit een echt spannende thriller gaat worden. Van de populaire Netflix-serie wordt nu ook een boek uitgegeven. Hier lees je meer over het Nederlandse boek The Night Agent. De Engelse titel is behouden voor de herkenbaarheid, maar het boek is inmiddels naar het Nederlands vertaald.

The night agent Matthew Kirk

The Night Agent

In Matthew Quirks The Night Agent werkt fbi-agent Peter Sutherland in de crisiskamer van het Witte Huis: het hart van Amerika’s best bewaarde militaire geheimen. Hij bewaakt een noodtelefoon die nooit overgaat – tot vanavond…

Om 1.05 uur gaat de telefoon. Rose is doodsbang. Er zijn twee mensen vermoord en de moordenaar is nog steeds bij haar in huis. Eén van de slachtoffers gaf haar dit telefoonnummer met dringende instructies: ‘Vertel ze dat osprey gelijk had. Het is begonnen…’

Het telefoontje stort Peter in het hart van een complot dat al jaren in de maak is, eentje waarbij een Russische spion tot het hoogste niveau van de Amerikaanse overheid is doorgedrongen. Iedereen in het Witte Huis kan de verrader zijn. Om het land te redden kan Peter niemand vertrouwen.

Voor wie is The Night Agent geschikt om te lezen?

Misschien heb je de Netflix-serie nog niet gezien en vraag je je af of dit wel een boek voor jou is. The Night Agent is perfect voor fans van John Grisham en David Baldacci. Als dat jouw schrijvers zijn, dan is het zeker de moeite waard om dit boek eens te proberen. Wellicht worden na dit succes ook de andere boeken van Quirk naar het Nederlands vertaald.

Bekijk ook:  Scott Turow, de vader van de legal thriller?


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *