Alle historische romans van Laura Frantz op volgorde

De historische romans van Laura Frantz lezen lekker weg en worden gekenmerkt door een vlotte schrijfstijl. De personages zijn mooi uitgewerkt, waardoor ze echt voor je gaan leven. Bovendien weet de schrijfster altijd weer leuke weetjes over een bepaalde periode in de boeken te verweven. Hieronder vind je alle boeken van Laura Frantz op volgorde van uitgave en natuurlijk haar serie de Ballantyne Kronieken. Verder selecteerden wij het beste boek van deze auteur en lichtten we haar nieuwe boek uit.

Wie is Laura Frantz?

Laura Frantz is geïnteresseerd in alles wat met geschiedenis te maken heeft, maar heeft vooral een fascinatie voor de 18e eeuw. Inmiddels is ze een bekroonde bestsellerauteur, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar manuscripten eerst met de hand te schrijven. Vaak hebben haar verhalen een Schots tintje, wat een verwijzing is naar haar familie. Ze is namelijk een afstammeling van George Hume, die uit Berwickshire in Schotland kwam, maar werd verbannen naar de Amerikaanse koloniën, vanwege zijn deelname aan de Jakobitische Opstand. Dit thema zal je in de boeken dan ook meermaals tegenkomen.

Andere boeken van Laura Frantz op volgorde van uitgave

Bekijk ook:  De boeken van Marie Lacrosse - serie Wijngaard op volgorde

De Ballantyne Kronieken op volgorde

  1. De dochters van de meestersmid (2013, originele titel: Love’s reckoning)
  2. De tweestrijd van Elinor (2014, originele titel: Love’s awakening)
  3. De thuiskomst van Rowena (2015, originele titel: Love’s fortune)

Het beste boek van Laura Frantz

Hieronder vind je de historische roman die wij selecteerden als het beste boek van Laura Frantz. Heb jij een andere favoriet? Laat dan gerust onder dit artikel een reactie achter en tip anderen!

Terug naar de Rode Rivier Laura Frantz

Terug naar de Rode Rivier

Vergeving brengt ware liefde op haar pad Morrow Little wordt nog elke dag geplaagd door de herinnering aan de overval van de indianen waarbij haar moeder omkwam en haar broertje ontvoerd werd. Nu ze een jonge vrouw is, dingen vele mannen naar haar hand. Maar zelf heeft ze haar oog al op iemand anders laten vallen, een man die haar zowel intrigeert als beangstigt. Kan ze de nagedachtenis van haar moeder en broertje bezoedelen door een huwelijk met een indiaan of moet ze zich schikken en met een man trouwen van wie ze niet houdt?

Het nieuwste boek van Laura Frantz

Liefhebber van deze auteur en op zoek naar het nieuwste boek van Laura Frantz? Dat vind je hieronder. Zodra er meer bekend is over een te verwachten uitgave, kun je dat lezen op deze pagina. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Recensie Het hart van de chocolaterie Laura Frantz

Het hart van de chocolaterie

Het is 1755. De achtentwintigjarige Esmée woont in York, Virginia en lijdt nog steeds onder langdurig liefdesverdriet. Ze wil heel graag iets doen om haar leven zin te geven, iets meer dan alleen een chocolatarie runnen.

Bekijk ook:  De Jasmijnserie van Elena Conrad

Kapitein Henri Lennox is na lange afwezigheid weer thuisgekomen en is van plan om de vuurtoren in de gevaarlijke Chesapeake Bay op te bouwen, een droom die hij ooit deelde met Esmée. Als ze elkaar weer tegenkomen, wordt er een voorzichtige basis gelegd om de pijn van het verleden te overwinnen.

Intussen wordt de stad overschaduwd door komende oorlogsdreiging met de Fransen en krijgt Henri de opdracht om een expeditie te leiden. Zijn toekomst is plotseling opnieuw met onzekerheden gevuld. Lukt het Esmée en Henri om de onzekerheden te overwinnen en hun gezamenlijke droom een kans te geven?

Nieuwsgierig? Lees hier onze recensie: Recensie Het hart van de chocolaterie – Laura Frantz.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *