De grote boekenquiz van 2022 + winactie

Ben jij helemaal toe aan een boekenquiz? Wij stelden een leuke boekenquiz op voor 2022. Test je kennis en ontdek waar jouw interesse ligt. Mocht je meer dan 16 goede antwoorden scoren, dan kun je ook nog een leuk boek winnen. Natuurlijk mag je de boekenquiz ook meerdere keren doen. Deze is beslist niet simpel, maar de antwoorden zijn allemaal terug te vinden op de website. Let op, doe mee voor 31 augustus 2022 om kans te maken op een van de boeken. Onder de boekenquiz vind je de te winnen boeken.

Hoe werkt de winactie?

Doe nu mee aan onze boekenquiz. Als je voldoende antwoorden goed had, dan zie je meteen hoe je kans kunt maken op het boek van jouw keuze.

De grote boekenquiz van 2022

Ben jij een fervent lezer? Wat weet jij eigenlijk van boeken? Op meerlezen.nl kun je nu meedoen aan de grote boekenquiz van 2022. De antwoorden zijn allemaal op de website te vinden.

Winactie

Als je meer dan 16 antwoorden goed had bij de boekenquiz, dan kun je meedoen aan onze winactie. Je loot dan mee voor de titel van jouw keuze. Op 1 september 2022 worden de winnaars bekendgemaakt op onze site en social media-kanalen.

Hieronder vind je de boeken waarop je kans kunt maken. Als je op het boek klikt, kun je de achterflap lezen bij bol.com. Ga jij voor een thriller of voor een roman?

Bekijk hier onze actievoorwaarden en spelregels.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

9 gedachten over “De grote boekenquiz van 2022 + winactie

  1. Wat een leuke en pittige quiz! Ik heb nog een hoop in te halen qua romans. Maar van Daphne Deckers word ik altijd blij.

  2. Ik merk duidelijk dat ik niet op de hoogte ben van welke recente titels er uit zijn gekomen, maar dat verbaast me neits. Ik lees vooral (Engelstalige) (auto)biografien over muziekanten

  3. Ik hou van thrillers, maar af en toe waag ik me wel eens aan een roman.
    Dit jaar probeer ik verschillende genres uit gaande van chicklit, thrillers, romans, young adults en zoveel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *