Winactie Dierendag 2023

Hoewel je in de winkels al snel in de Sinterklaas- en kerstsfeer komt, hebben onze trouwe viervoeters nog een andere feestdag om naar uit te kijken: Dierendag. Op 4 oktober kunnen we onze huisdieren nog een beetje extra in het zonnetje zetten. Ben jij een kattenliefhebber? Bekijk dan snel onze winactie ter ere van dierendag.

Win een kattenboek

Wat kun je winnen? Ter ere van dierendag geven we 3 kattenboeken weg:

Winactie Dierendag

Hoe doe je mee?

Kans maken op een van deze boeken met een kat in de hoofdrol? Mail jouw leukste kattenfoto naar info at meerlezen.nl of laat deze achter onder het bericht van de winactie op social media, vertel ons waarom jouw kat zo speciaal is én geef aan aan welk boek je voorkeur heeft. We kiezen de mooiste foto uit.

De winnende foto’s zullen we bij de bekendmaking op onze website plaatsen. Als je meedoet en een foto instuurt, geef je toestemming dat wij deze foto eenmalig voor dit doeleinde mogen gebruiken.

Meedoen kan tot en met 4 oktober. De winnaars worden op 5 oktober bekendgemaakt op onze website. Het boek komt dan zo snel mogelijk jouw kant op.

Lees hier onze Actievoorwaarden en spelregels bij winacties.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk ook:  Winactie 5 december

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *