De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley

Wat weten we inmiddels over het nieuwe boek van Lucinda Riley dat in 2022 uitgegeven zal worden? De Engelse uitgeverij heeft destijds al een tipje van de sluier opgelicht en inmiddels is de Nederlandse titel van het boek bekend gemaakt. Dat betekent dat fans van haar boeken niet lang meer hoeven te wachten… In dit artikel lees je alles over dit nieuwe boek van Riley.

Waar gaat De geheimen van de kostschool over?

Op de kostschool in het plaatsje St. Stephen’s sterft plotseling een leerling, Charlie Cavendish. Het wordt een tragisch ongeval genoemd door het schoolhoofd. Rechercheur Jazmine Hunter, ook wel Jazz genoemd, zet hier echter vraagtekens bij. Samen met brigadier Alastair Miles gaat ze op onderzoek uit. Dan horen ze plotseling dat Charlie een echte pestkop was, aan wie eigenlijk iedereen een hekel had. Bijna iedereen op school heeft wel een motief voor de moord. Bovendien slikte Charlie epilepsiepillen, waardoor zelfs een leerling tot de moord in staat zou zijn geweest. Een overdosis is immers vrij gemakkelijk te regelen. Dan verdwijnt de leerling Rory Millar en overlijdt er een oudere docent. Dat geeft Jazz twee aanknopingspunten. Een gruwelijke ontdekking maakt dit moordonderzoek tot het meest uitdagende van haar carrière. Kan ze haar persoonlijke problemen opzij zetten om de duistere geheimen van de kostschool te ontrafelen?

Wanneer komt De geheimen van de kostschool uit?

De geheimen van de kostschool komt eind mei 2022 uit. De titel wordt uitgegeven als paperback door Xander Uitgevers. Je kunt het boek nu al reserveren via bol.com. We zijn nu al benieuwd naar jullie reacties op deze nieuwe detective van Lucinda Riley!

Bekijk ook:  Lucinda Riley - The Murders at Fleat House

Wat zijn de commentaren tot nu toe?

De reacties zijn tot nu toe heel erg veelbelovend, al is de inhoud van dit nieuwe boek natuurlijk nog maar bij een selecte groep mensen bekend. Dat zal echter niet lang meer duren, want De geheimen van de kostschool wordt nu al volop gereserveerd door liefhebbers van haar boeken. Hoor jij daar ook bij? Laat onder dit artikel een reactie achter wat je van dit boek verwacht of wat je ervan vond.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’

Nederlands Dagblad

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Eén gedachte over “De geheimen van de kostschool – Lucinda Riley

  1. Dit lijkt me echt wel een intrigerend boek.
    Ik had de titel al meerdere keren voorbij zien komen, maar nu dacht ik toch even er wat meer over te lezen. Fijn dat je dit boek even in de kijker zet! Lijkt me echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *