Dagboek van een muts op volgorde – leuke boeken voor meiden

Ken jij de superpopulaire serie van Rachel Renée Russell al? Hier vind je alle boeken van Dagboek van een muts op volgorde, lees je meer over de auteur en vind je het nieuwste boek uitgelicht. Bekijk snel of jij het nieuwste deel ook al in the pocket hebt!

Dagboek van een muts op volgorde

Wie is de schrijfster van Dagboek van een muts?

De boeken zijn geschreven door Rachel Renée Russell, die eigenlijk advocate is. Ze vindt het echter véél leuker om jeugdboeken te schrijven. Wist je dat Dagboek van een muts is gebaseerd op haar eigen dochters? Een van haar eigen dochters heet zelfs ook Nikki. Verder helpen dochters Erin en Nikki ook met de illustraties. Veel verhalen uit de reeks zijn gebaseerd op wat de meiden op school meemaken. Gaaf! In 2013 werd het boek Zoek ’t lekker uit genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury. In 2017 ontving Puppy love zelfs de prijs van de Nederlandse kinderjury. De boeken uit deze reeks zijn wereldwijd populair.

Bekijk ook:  10 leuke Sinterklaasboeken om voor te lezen

Het eerste boek in Dagboek van een muts

Ken jij de serie Dagboek van een muts nog niet? Waarschijnlijk ben je binnen de kortste keren verslaafd aan de avonturen van Nikki. Het is het beste om de serie op volgorde te lezen. Hieronder vind je deel 1.

Dagboek van een muts 1: Avonturen uit een niet-zo-perfect leven

Avonturen uit een niet-zo-perfect leven is het eerste deel in de megapopulaire serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Nu voordelig in paperback.

Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als Mackenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Nieuwste boek Dagboek van een muts

Inmiddels zijn er al 15 delen in de serie Dagboek van een muts! Heb jij het nieuwste boek al gelezen?

Dagboek van een muts 15: Droomreis Parijs?!

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Bekijk ook:  5 kinderboeken die leuk blijven

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

Bekijk hier het inkijkexemplaar op bol.

Voor welke leeftijd is Dagboek van een muts geschikt?

Deze boeken zijn speciaal bedoeld voor meiden van 10 tot 12 jaar. Dit valt ongeveer onder AVI E5 tot M6.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *