Boekentip van de week – 32

Voor vele lezers zal het nog vakantie zijn. Het grote voordeel van vakantie is natuurlijk dat je een boek niet hoeft weg te leggen omdat je er nu eens alle tijd voor kunt nemen. Zoek je daarbij ook nog eens een spannende thriller, dan is het volgende boek wellicht een goede keuze voor deze vakantie… Het nieuwste boek van Kiki van Dijk: Florence.

Wie is Kiki van Dijk?

Kiki van Dijk is een pseudoniem van een auteur die het liefst onbekend wil blijven. Onder haar echte naam schrijft ze ook een andere genre. Volgens haar uitgeverij is ze geboren in Utrecht maar heeft ze op diverse plaatsen op de wereld gewoond. Het verklaart de vaak detaillistische kennis van de steden waarin haar verhalen zich afspelen.

Florence-Kiki-van-Dijk

Waar gaat Florence over?

Clea is een kunstrestaurateur en werkt met regelmaat aan wereldberoemde schilderijen. Daarbij heeft ze ook een roerig nachtleven en houdt van mooie oude steden. Haar vriendin Tanya benadert haar met een bijzondere opdracht in Florence en wie kan deze prachtige stad nu weerstaan. Maar het loopt allemaal niet zoals gepland. Als Clea aankomt in Florence lijkt Tanya van de aardbodem verdwenen te zijn. In de mooie stad van kunst en romantiek gaat Clea op onderzoek uit. Maar er zijn hier duistere geheimen en ze lijkt in een gevaarlijk complot verzeild te zijn geraakt. Als ze niet snel ontdekt wie ze kan vertrouwen hier, zou dit haar laatste reis weleens kunnen zijn geweest.

Nog meer boeken van Kiki van Dijk?

Als Florence je aanstaat is er nog veel meer met  vergelijkbare spanning:

Bekijk ook:  Boekentip van de week - 44

Los te lezen boeken van Kiki van Dijk

Serie Ibiza op volgorde

  1. Ibiza
  2. Ibiza, de erfenis

Vaker boekentips ontvangen? Volg ons dan op social media.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *