Boekentip van de week – 27

Op zoek naar een nieuwe boekentip voor de komende warme dagen? Hieronder geven we je een tip die perfect aansluit op de oplopende temperaturen. Om alvast in de vakantiestemming te komen? Deze thrillers zijn over het algemeen het ideale boek voor een dagje aan het zwembad of een ontspannen uitje naar het strand. Bekijk snel onze boekentip voor deze week hieronder.

Hittegolf, Suzanne Vermeer

Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn het onderwerp van gesprek.

De mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Meer boeken van Suzanne Vermeer?

Wil je meer boeken van Suzanne Vermeer lezen? Onder deze naam zijn er inmiddels al zo’n 50 titels uitgegeven. De boeken zijn razend populair bij een breed publiek. Hier vind je alle boeken van deze schrijver op een rij: Alle boeken van Suzanne Vermeer.

Bekijk ook:  Boekentip van de week - 25

Weet jij een ander boek dat perfect bij het warme weer van de komende dagen past? Tip ons dan in een reactie onder dit artikel of op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *