Winactie 5 december

Op 5 december een boek winnen? Doe dan mee aan onze nieuwe winactie. Wanneer je lid wordt van onze groep Meerlezen op Facebook, dan maak je automatisch kans op dit boek.

Het achtste leven (voor Brilka)

‘Het achtste leven (voor Brilka)’ van Nino Haratischwili is een monumentaal, tolstojaans familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu. Dit verhaal over acht levens van één Georgische familie begint in een kleine stad tussen Georgië en Azerbeidzjan, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Het brengt hem rijkdom en aanzien, maar dat betekent in die tijd ook al spoedig gevaar. Nitsa is de achterkleindochter van Stasia, een van de dochters van de chocolatier. Ze woont in Berlijn en vertelt op meeslepende wijze, en ook met veel ironie en humor, de dramatische geschiedenis van haar familie en die van de ‘rode’ twintigste eeuw.

Voor wie is deze winactie?

Deze winactie is speciaal voor de leden van onze Facebookgroep. De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België. Winnaars krijgen persoonlijk bericht via e-mail en de voornaam van de winnaars wordt bekendgemaakt op onze website. De winnaar wordt bepaald door een onafhankelijke lotingtool. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden en spelregels van toepassing.

Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Bekijk ook:  Winactie november 2023: boekenpakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *