Recensie Falling Hard for the Royal Guard (NL)

Dit boek is bekend geworden door TikTok. Is de hype terecht of is het een beetje overdreven? Hier lees je onze beknopte recensie van Falling Hard for the Royal Guard door Megan Clawson. Dit betreft het Nederlandstalige boek. Heb jij het boek al gelezen? Wat vond jij ervan? Laat gerust een reactie achter onder dit artikel.

Waar gaat Falling Hard for the Royal Guard over?

Falling Hard for the Royal Guard

Niet iedereen kan het zeggen, maar de zesentwintigjarige Maggie Moore wel: ze woont in een écht kasteel, de Tower of London! Ondanks dat romantische feit is het nog niet gelukt haar prins op het witte paard te vinden. Ook zijn er geen ridders die zich verdringen voor de ophaalbrug. Dus dan maar op Tinder, besluit ze.

Na een aantal mislukte dates en een stalkerige ex begint ze te geloven dat er geen leuke mannen bestaan, tot ze Royal Guard Freddie tegen het goddelijke lijf loopt. Deze man zou het weleens kunnen zijn. Maar hoe trek je de aandacht van iemand die erin getraind is om iedereen te negeren? Maggie vindt het een uitdaging… Lukt het haar zijn gezicht uit de plooi te halen en hem tot een kus te verleiden?

Recensie Falling Hard for the Royal Guard

Deze feelgoodroman werd bekend van Booktok. Wat mag je verwachten van deze roman? Falling Hard for the Royal Guard werd eigenlijk vrij plotseling een hit op TikTok. Is het boek echt de moeite waard of is het een hype die snel weer overwaait? De hoofdpersoon in dit boek, Maggie, is verder uitgewerkt dan je bij een dergelijk boek misschien verwacht. De romance in het boek is warm, echt en natuurlijk romantisch en dat is precies waar je op zit te wachten als je een dergelijk boek uit de kast haalt. De plot had beslist wat sterker gekund, maar het is en blijft een debuutroman. Als je houdt van romcom, dan zit je met dit boek wel goed. Ideaal voor op het strand of aan het zwembad!

Bekijk ook:  10 grappige kinderboeken voor kinderen van 10 jaar

Heb je het boek al gelezen en kijk je uit naar de nieuwe Megan Clawson? Deze is al aangekondigd, maar komt pas uit in 2024: Love at First Knight.


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze nieuwe boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *