Meer Lezen winactie december 2021

December is altijd een feestelijke maand en wij willen daarbij uiteraard niet achterblijven. Daarom zetten we een winactie uit onder onze volgers, waarbij je kans kunt maken op één van deze drie boeken. Kijk snel of er een boek voor jou bij is bij onze winactie voor december 2021!

Hoe doe je mee?

In totaal zijn er 3 boeken om te winnen, voor elke titel is er één winnaar. Er komen dus in totaal 3 winnaars uit deze winactie. Laat onder dit artikel een reactie achter, waarin je vermeld op welke titel jij kans wilt maken.

Boek 1: Twee zusjes door Kristin Hannah

Meghann werd vele jaren geleden gedwongen tot een hartverscheurende keuze, waardoor ze de liefde van haar zus Claire verspeelde. Nu is Meghann een beruchte echtscheidingsadvocate die niet in intimiteit gelooft. Tot ze die ene man ontmoet die haar van gedachten doet veranderen.

Boek 2: Het victoriaanse huis door John Boyne

Op een koude, donkere avond arriveert Eliza Caine met de trein in Norfolk, waar ze een baan als gouvernante heeft aangeno­men. Doodmoe dient ze zich aan bij Gaudlin Hall, haar nieuwe huis. Ze wordt er begroet door de twee kinderen die ze moet verzorgen – maar er zijn geen ouders, geen andere volwassenen, en niemand die haar mysterieuze werkgever vertegenwoordigt. Later die nacht in haar kamer gebeurt er iets beangstigends, en Eliza begint te vermoeden dat er iets helemaal mis is in Gaudlin Hall. Vanaf dat moment staat haar nog maar één ding te doen als haar eigen leven en dat van de kinderen haar lief is: de lang verborgen geheimen van het huis ontrafelen en afrekenen met de demonen uit het verleden die zich in elk donker hoekje schuil lijken te houden.

Bekijk ook:  Winactie Dierendag 2023

Boek 3: Stormgevaar door Elizabeth George (Young Adult)

Becca heeft een zeldzame gave. Als zij daardoor ontdekt dat haar stiefvader iemand heeft vermoord, is ze haar leven niet meer zeker. Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat is lang niet altijd handig. Het blijkt zelfs gevaarlijk te zijn. Wanneer ze ontdekt dat haar stiefvader een moordenaar is, loopt ze zelf ook gevaar.
Becca’s moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een oude vriendin op een afgelegen eiland, zodat ze zich daar kan schuilhouden. Als ze echter op het eiland aankomt blijkt de vrouw net te zijn overleden… Vanaf dat moment is Becca op zichzelf aangewezen. Om te overleven sluit ze vriendschap met een paar eilandbewoners, maar als een van hen een mysterieus ongeluk krijgt, is alle aandacht opeens op Becca gericht. Wat als hierdoor haar ware identiteit bekend wordt?

Voor wie is deze winactie?

Deze winactie is speciaal voor al onze volgers. De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België. Winnaars krijgen persoonlijk bericht via e-mail en de voornaam van de winnaars wordt bekendgemaakt op onze website.

De winnaar wordt bepaald door een onafhankelijke lotingtool. Als de winnaar bekend is gemaakt, heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Tot wanneer duurt deze winactie?

Meedoen aan deze winactie kan tot en met vrijdag 24 december 2021. In de week erna maken we de winnaar bekend op onze blog. Volg ons op Facebook om niets te missen. Laat vandaag nog een reactie achter en maak kans!

Bekijk ook:  Uitslag winactie december

Op deze winactie zijn de actievoorwaarden en spelregels van toepassing.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product.

83 gedachten over “Meer Lezen winactie december 2021

 1. Op deze winactie moest ik gewoon klikken.
  Best wel moeilijk om te kiezen want het zijn alle drie wel super interessante boeken.
  Wel, ik wens me graag in te schrijven voor deze winactie voor het boek Stormgevaar door Elizabeth George.
  Veel leesplezier allemaal.

 2. Het victoriaanse huis van John Boyne lijkt me een prachtig verhaal waarin ik me wil verliezen als in mijn heerlijke stoel zit met een kop warme thee naast me. Zijn eerder geschreven boeken zijn aangrijpend, meeslepend en ontroerend. Hopelijk is dit verhaal dat ook? 🤞📖💕🍀

 3. Ik doe graag mee voor Het Victoriaanse huis van John Boyne. Een fantastische en veelzijdige schrijver, gegarandeerd leesplezier!

 4. Wat een mooie boeken, ik maak graag kans op het boek Het Victoriaanse huis.
  Ik lees graag spannende boeken en deze lijkt me super spannend.

 5. Het victoriaanse huis zou ik graag willen lezen, mijn vriendinnen ook dus we kunnen ‘m doorgeven/ uitlenen zo maak je meerdere personen blij 😀 loot graag mee

 6. Ik doe graag mee en Het Victoriaanse huis lijkt me een heerlijk boek.
  Deze zou ik graag onder mijn kerstboom 🎄 willen vinden.

 7. Ik loot graag mee voor het Victoriaanse huis. Lekker griezelen op de bank onder een kleedje. Lekker voor de donkere wintermaanden!

 8. Ik doe heel graag mee voor ‘Stormgevaar’ voor de leerlingen van mijn school. Ik geef Nederlands op het voortgezet onderwijs en ik promoot uiteraard altijd het lezen van boeken. Ik zou dit boek graag voor willen lezen in mijn klassen. Dat vinden ze fantastisch, helemaal als het zo’n spannend boek als deze is!

 9. Het victoriaanse huis door John Boyne lijkt me een heerlijk spannend boek om lekker op de bank of in bed mee weg te duiken. Laat die lange en koude avonden maar komen!

 10. Hallo,”Stormgevaar” van Elisabeth George lijkt me een spannend verhaal die me aanspreekt.Ik zou het leuk vinden om het te lezen.Bedankt vooor de leuke actie,ik duim alvast 😉🍀🙏

 11. De twee zusjes lijkt me een geweldig boek al veel van deze geweldige schrijfster gelezen dit boek staat boven aan mijn lijstje voor de kerstman.

 12. Ik loot graag mee voor Het victoriaanse huis door John Boyne. Sinds ik hem persoonlijk heb ontmoet en ik fan van deze auteur en deze heb ik nog niet.

 13. Wat een leuke actie.
  Na het lezen van recensie “Twee zusjes” ben ik zeer benieuwd naar gans het verhaal.
  Ik loot heel graag mee voor het boek van Kristin Hannah “ Twee zusjes”🍀🙏

 14. Ik loot graag mee voor Stormgevaar van Elizabeth George, zou dit boek heel graag willen lezen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *