Boekentip van de week – 42

Boekentip van de week 42

December werpt alweer lange schaduwen vooruit. Het is altijd verstandig om al eens op zoek te gaan naar een echt leuk cadeautje voor Sinterklaas of de Kerst. De boekentip van deze week is bedoeld voor stellen en is een lees- maar vooral doe-boek. Het maakt niet uit of je relatie nog pril is of al decennia voortduurt. Met dit boek kan je samen veel plezier beleven. Het Bucketlist boek voor koppels van Elise de Rijck is onze boekentip van week 42.

Wie is Elise de Rijck?

Ze noemt zichzelf een serial-multitasker. Het Bucketlist boek voor koppels is het eerste dat ze schreef en het is een bestseller sinds 2016. Nadien volgden er nog diverse andere exemplaren, zoals voor vrienden, ouders, grootouders of op reis. Mocht dit boek je aanspreken, zijn er nog veel meer opties. Elise de Rijck neemt zichzelf niet altijd serieus en dat moeten haar lezers derhalve ook maar niet doen.

Waar gaat Het Bucketlist boek voor koppels over?

De ondertitel maakt al veel duidelijk: 250 dingen die jullie samen moeten hebben gedaan. En daar draait het ook allemaal om: grappige en unieke maar ook serieuze opdrachten die je samen met je geliefde moet hebben gedaan. Laat een lief briefje achter tussen de melkproducten in de supermarkt in de hoop dat je partner het vindt. Herbeleef je eerste date op exact dezelfde locatie en tijd. Er is ruimte in het boek voor een aantal (kleffe) foto’s van de uitvoering van de opdrachten. Er is ook een lijst  voor een aantal romantische opdrachten die je zelf mag bedenken. Het zal in ieder geval een uniek document opleveren voor elk koppel. Je kan er ook zeker van zijn dat je elkaar nog beter leert kennen.

Recensie

Het Bucketlist boek voor koppels bestaat inmiddels alweer een aantal jaren en dat houdt in dat er enige duidelijkheid is wat ‘men’ ervan vindt. Het boek en de opdrachten spreken vrouwen in het algemeen meer aan dan mannen. Sommige opdrachten mogen behoorlijk melig genoemd worden en daarvoor moet je dan wel in de stemming zijn. Er zijn ook zaken die je beter niet kan proberen, zoals per fiets door een wasstraat rijden. Het is echter wel een boek dat uitdagingen biedt en waar je veel plezier aan kan beleven door het uitvoeren van de opdrachten en daar later weer eens over te praten. Is dit het geschenk waar jij naar uitgekeken hebt?

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Bekijk ook:  Sweet Magnolias boeken op volgorde (van de bekende Netflix-serie)

1 gedachte over “Boekentip van de week – 42”

Geef een antwoord