Uitslag winactie Pasen 2024

Wat een overweldigend aantal deelnames aan onze winactie voor Pasen 2024! Het doet ons goed om te zien dat er zoveel interesse is voor deze kinderboeken, ondanks de regelmatige nieuwsberichten dat kinderen steeds minder lezen. Hopelijk kunnen we er mede via dit soort acties ook toe bijdragen dat kinderen ervaren hoe leuk lezen kan zijn. Hieronder vind je de uitslag van deze winactie.

Uitslag winactie Pasen

De winnaars zijn deze keer:

Van harte gefeliciteerd, winnaars! De paashaasknuffels worden deze week met het boek opgestuurd naar het opgegeven adres. Veel leesplezier!

Nieuwe winactie

Niet gewonnen? Hou ons in de gaten op social media voor onze volgende winactie die over een paar weekjes online komt. Zowel voor thriller-/ als voor romanlezers!


Leesinspiratie delen? Word dan lid van onze boekengroep op Facebook. Hier kun je jouw favoriete boeken delen en anderen om tips vragen. Natuurlijk delen wij daar ook onze winacties en de laatste boekennieuwtjes.

Bekijk nu de nieuwste boeken op bol.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij een percentage, maar jij betaalt gewoon het normale bedrag voor je product. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *